Нападателят на Интер Ромелу Лукаку направи изненадващо разкритие. Според белгийския реализатор

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку направи изненадващо разкритие. Според белгийския реализатор
Коментари Харесай

Целият тим на Интер бил болен от коронавирус

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку направи изненадващо разобличаване. Според белгийския изпълнител 23-ма от 25-те играчи на отбора са били заболели с кашлица и температура през януари, само че не са били тествани за COVID-19.

До момента в състава на „ нерадзурите “ няма нито един доказан случай на ковид, макар че отборът се намира в Ломбардия – епицентърът на болестта в Италия. Сега обаче Лукаку разкри съмнителна история отпреди няколко месеца в изявление в Инстаграм.

„ Имахме седмица отмора през декември, върнахме се на работа и тогава 23 от 25 футболисти бяха заболели. Не се майтапя. Играхме против Каляри и след 25 минути един от нашите бранители трябваше да напусне терена. Той не можеше да продължи, съвсем припадна “, описа Лукаку.

„ Всички кашляха и имаха температура. Когато загрявах, ми се стори, че се потя. Не съм вдигал температура от години. След мача имах планувана вечеря с представители на „ Пума “, само че им благодарих и си легнах незабавно. Така и не ни направиха тест за COVID-19 в оня миг, така че не можем да сме сигурни за нищо “, добави белгийският нападател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР